Bezoek onze nieuwe website

We’ve got
a new story
to tell

Introductie van het vernieuwde Van den Bosch

Bulklogistiek draait niet alleen om hoeveelheden. Het draait om kwaliteit. Om data, inzicht en kennis. We vervoeren al meer dan 55 jaar bulk en dat zullen we blijven doen. Maar we kijken ook naar de toekomst. We willen klanten helpen zo optimaal en duurzaam mogelijk te presteren. Samen met onze partners gaan we bewijzen dat logistiek beter kan: betrouwbaarder, efficiënter, voordeliger en veiliger.

We willen steeds verder verduurzamen en processen slimmer inrichten. Dit gaan we de komende jaren samen realiseren, door te investeren in eigen equipment en in digitalisering. Zo blijven we ons ontwikkelen. Als intermodaal vervoerder, maar nog meer als regisseur van de logistieke keten. We voegen niet alleen een nieuw hoofdstuk aan de rijke historie van Van den Bosch toe, we gaan het verhaal compleet herschrijven.

Rico Daandels,
CEO Van den Bosch

Rico Daandels

Onze kernwaarden

Wij werken en handelen naar onze waarden. We zijn deskundig. Niet alleen verstaan we ons vak, we hebben er ook een aanstekelijke passie voor. Het is onze ambitie om met intelligente innovatie bij te dragen aan positieve, duurzame en betrouwbare verandering in de supply chain.

Intelligenter
door innovatie

Relevante innovatie realiseren doe je niet door slimmer te willen zijn dan anderen, dat doe je door slimmer te zijn met anderen.

Van den Bosch wil maar één kant op: en dat is vooruit. Daarvoor denken wij anders dan anderen. Handelen we anders dan anderen. Wij vernieuwen niet om het vernieuwen, wij innoveren om elke dag weer het verschil te kunnen maken. Niet alleen op papier, maar juist in de praktijk. Door logistieke kennis en ervaring te combineren met de ongekende mogelijkheden van data, technologie en automatisering, blijven wij, onze medewerkers en onze klanten continu in ontwikkeling.

Gedreven
door deskundigheid

Wij verstaan ons vak in de taal van ieder land waar wij aanwezig zijn.

Bij Van den Bosch vind je tal van disciplines. Hoewel iedereen in zijn eigen domein uitblinkt, is de overeenkomst onmiskenbaar: ieder van ons is gedreven door deskundigheid. Van chauffeur tot planner. Van data-analist tot customer-service-medewerker. Wij delen onze kennis, leren graag bij en nemen het initiatief om samen onze positie als bulkautoriteit waar te maken.

Acceleratie
door ambitie

Wie zichzelf wil verbeteren, komt elke dag verder vooruit.

Goed kan beter. Betrouwbaar kan betrouwbaarder. Groen kan groener. Slim kan slimmer. Elke dag weer leggen we de lat hoger. Dit ondernemerschap zit al sinds 1964 in ons DNA. Hiervoor geven we medewerkers de ruimte, stimuleren we veelbelovende ontwikkelingen en delen we onze kennis. Ja, wij zijn ambitieus en ondernemend. En hebben iets met mensen, projecten en concepten die dat ook in zich hebben.

Het plezier
van passie

Passie is de brandstof waarmee we onszelf, onze klanten en de wereld verder brengen.

Wat wij bij Van den Bosch dagelijks doen, vinden wij mooi. Heel mooi. Wij zijn dan ook trots op ons vak en onze kijk erop. Raken er niet over uitgepraat. Onze passie voor slimme, innovatieve en duurzame oplossingen werkt aanstekelijk. Zo staan wij samen garant voor kwaliteit. Naar medewerker, klant, eindgebruiker en maatschappij.

Wij zijn
Van den Bosch
Internationaal logistiek
dienstverlener in bulk

Wij zijn deskundig. Niet alleen verstaan we ons vak, we hebben er ook een aanstekelijke passie voor. Het is onze ambitie om middels intelligente innovatie bij te dragen aan positieve, duurzame en betrouwbare verandering in de supply chain.

Logistiek draait niet langer alleen om transport. Wij geloven dat het ook draait om data, inzicht en kennis. Door de supply chain net wat slimmer te benaderen, draagt Van den Bosch bij aan verandering binnen de sector. Wij zijn niet voor niets The Supply Changer in Bulk.

Ontdek het zelf

Bezoek onze compleet vernieuwde website vandenbosch.com en volg onze social media:

“Pak zelf de verantwoordelijkheid en ga nergens van uit“

Van den Bosch Marrit Hopmans - Data Manager

Afbeelding